tags

    No tags have been specified yet.
hecht.md
Sobe pe lemn, seminee si accesorii

Sobe pe lemn, seminee si accesorii

Sobele HECHT sunt fabricate în Europa din oțel de înaltă calitate. Șemineul este căptușit cu argilă de foc , care își prelungește semnificativ durata de viață și, în același timp, servește la acumularea de căldură. Datorită acestui lucru, aragazul se poate încălzi chiar și după ce focul se stinge. Un grătar din fontă este un lucru firesc. Modelele selectate au uși cu sticlă termorezistentă.

Active filters

HECHT ARDENIS Soba semineu

Price 11.500,00 MDL

Soba semineu - HECHT ARDENIS

Soba din otel cu usa de sticla si putere 7 - 8 kW. Coș de fum: Ø 120 mm. Combustibil recomandat: lemn, brichete de lemn. Laturi lacuite. Fabricat în Europa.

HECHT FENIXE Soba semineu

Price 11.900,00 MDL

Soba semineu - HECHT FENIXE

Soba din otel cu usa de sticla si putere 9 - 10 kW. Coș de fum: Ø 120 mm. Combustibil recomandat: lemn, brichete de lemn. Captuseala ceramica. Fabricat în Europa.

HECHT MAGNIS Soba semineu

Price 17.800,00 MDL

Soba semineu - HECHT MAGNIS

Soba pe lemne semineu din otel cu schimbator de apa calda si putere maxima de incalzire de 20 - 22 kW (pentru apa 15 - 17 kW). Coș de fum: Ø 120 mm. Captuseala ceramica. Fabricat în Europa.

HECHT FERNIS Soba semineu

Price 21.000,00 MDL

Soba semineu - HECHT FERNIS

Soba semineu din otel cu usa din sticla si putere maxima de incalzire de 6 - 8 kW. Coș de fum: Ø 150 mm. Combustibil recomandat: lemn, brichete de lemn. Fabricat în Europa.

HECHT HELIS GREY Soba semineu

Price 30.000,00 MDL

Soba semineu - HECHT HELIS GREY

Soba semineu din otel cu o putere de incalzire de 9 kW. Coș de fum: Ø 150 mm. Combustibil recomandat: lemn, brichete de lemn. Placare cu piatra. Fabricat în Europa.