Incalzire si aer conditionat

Incalzire si aer conditionat

Un climat confortabil este important pentru muncă și odihnă. Iarna nu ne putem lipsi de o încălzire adecvată acasă sau în atelier, iar vara avem din ce în ce mai mult nevoie să răcim aerul.

Sobele HECHT sunt potrivite pentru incalzirea cabanelor, cabanelor, pot fi folosite si in multe ateliere sau garaje. Cu designul lor, vor deveni cu siguranță un plus interesant pentru orice interior.

Încălzitoarele electrice directe HECHT vor servi bine ca încălzire auxiliară sau de rezervă în casă. Puteți încălzi rapid și ușor atelierul sau vă puteți încălzi seara în timp ce vă uitați la televizor.

Caloriferele nu încălzesc aerul, ci obiectele din împrejurimile lor. Prin urmare, pot fi folosite cu sens și sub o pergolă sau pe o terasă acoperită. În acest fel vă puteți prelungi vara.

Turbine cu aer caldoferă o putere de încălzire foarte mare. Pot fi folosite, de exemplu, pe șantiere, în holuri deschise etc.

Vara, puteți răci cu ușurință aerul acasă sau la birou folosind un aparat de aer condiționat mobil care elimină căldura din încăpere.

Răcitorul de aer creează un climat plăcut acasă în zilele caniculare și este relativ ieftin de utilizat.

Și dacă trebuie doar să circulați aerul în cameră, alegeți unul dintre ventilatoare .

Active filters

HECHT ARDENIS Soba semineu

Price 11.500,00 MDL

Soba semineu - HECHT ARDENIS

Soba din otel cu usa de sticla si putere 7 - 8 kW. Coș de fum: Ø 120 mm. Combustibil recomandat: lemn, brichete de lemn. Laturi lacuite. Fabricat în Europa.

HECHT FENIXE Soba semineu

Price 11.900,00 MDL

Soba semineu - HECHT FENIXE

Soba din otel cu usa de sticla si putere 9 - 10 kW. Coș de fum: Ø 120 mm. Combustibil recomandat: lemn, brichete de lemn. Captuseala ceramica. Fabricat în Europa.

HECHT MAGNIS Soba semineu

Price 17.800,00 MDL

Soba semineu - HECHT MAGNIS

Soba pe lemne semineu din otel cu schimbator de apa calda si putere maxima de incalzire de 20 - 22 kW (pentru apa 15 - 17 kW). Coș de fum: Ø 120 mm. Captuseala ceramica. Fabricat în Europa.

HECHT FERNIS Soba semineu

Price 21.000,00 MDL

Soba semineu - HECHT FERNIS

Soba semineu din otel cu usa din sticla si putere maxima de incalzire de 6 - 8 kW. Coș de fum: Ø 150 mm. Combustibil recomandat: lemn, brichete de lemn. Fabricat în Europa.

HECHT HELIS GREY Soba semineu

Price 30.000,00 MDL

Soba semineu - HECHT HELIS GREY

Soba semineu din otel cu o putere de incalzire de 9 kW. Coș de fum: Ø 150 mm. Combustibil recomandat: lemn, brichete de lemn. Placare cu piatra. Fabricat în Europa.