tags

    No tags have been specified yet.
hecht.md
Trimmere pentru gard viu pe acumulator

Trimmere pentru gard viu pe acumulator

Mașina de tuns gard viu fără fir este un dispozitiv pentru tunderea și modelarea gardurilor vii, a tufișurilor și a copacilor. Atunci când alegeți o mașină de tuns gard viu, concentrați-vă pe diametrul maxim de tăiere , care vă spune cât de groase va tăia ramurile modelului dat. Mașinile de tuns gard viu fără fir sunt alimentate de acumulatori (baterii), în timp ce tăiați nu veți fi deranjați de cablul de alimentare sau de zgomotul motorului pe benzină. Un model cu stâlp telescopic va veni la îndemână pentru tăierea ramurilor mai înalte.

Active filters

HECHT 5013 Foarfece pentru iarba si gard viu

Price 900,00 MDL

Descrierea obiectului

Foarfece fără fir pentru tuns iarba și ajustări mai mici la tufișuri și gard viu. Durează până la 40 de minute la o singură încărcare. Timpul de încărcare este de aproximativ 4 h. Acestea sunt alimentate de o baterie integrată cu litiu de 3,6 V / 1,3 Ah. Sunt livrate cu două benzi interschimbabile cu lățimea de 7,5 și 11 cm.

Foarfecele sunt instrumentul ideal pentru tunderea precisă a gazonului în locuri inaccesibile, puteți modela cu ușurință tufe mai mici cu ele, puteți tăia plante după înflorire etc. Greutatea este de doar 0,8 kg.

HECHT 6225 Trimmer Cu Acumulator Pentru Gard Viu

Price 6.800,00 MDL

Descrierea obiectului

Mașină de tuns gard viu fără fir alimentată de o pereche de baterii din seria ACCU din programul 6020 (nu este inclusă în livrare). În funcție de capacitatea bateriilor utilizate, timpul de lucru pe încărcare poate fi mai mare de 50 de minute. În plus, acționarea bateriei înseamnă libertate de mișcare, niciun cablu nu te restricționează în timpul lucrului. Problema cablurilor de alimentare in legatura cu masinile de tuns gard viu este si pericolul ca veti reusi sa taiati accidental cablul ascuns in gard viu. Nu există niciun pericol cu ​​o mașină de tuns gard viu fără fir. În comparație cu mașinile de tuns gard viu motorizate, mașina alimentată cu baterii este semnificativ mai ușoară, mai silențioasă și nu produce fum.

Bateriile și încărcătorul sunt incluse.

 

HECHT 6504 Foarfeca de tuns gard viu cu acumulator

Price 6.800,00 MDL

Specificatii tehnice:

Brand: HECHT
Acumulator: DC 40 V
Viteza la relanti: 17500/min
Numarul cicluri la relanti: 1400/ min
Lungimea lamei de lucru: 50 cm
Diametrul maxim al lemnului(crengilor): 20 mm
Intervalul de ajustare a inaltimii: 215-265 cm
Posibilitatile de ajustare a unghiului: 9
Durata de utilizare baterie: 60 min
Lungime: 1.9 - 2,4 m
Dimensiuni colet: 1220 x 210 x 140 mm
Greutate: 4.5 kg