tags

    No tags have been specified yet.
hecht.md
Masini de tuns gazon manuale

Masini de tuns gazon manuale

Mașinile de tuns gazonul manuale cu ax sunt alegerea perfectă pentru cosirea perfectă a suprafețelor mai mici. Datorită acționării manuale, aceste mașini de tuns iarba nu necesită practic costuri suplimentare de întreținere și sunt, de asemenea, foarte ecologice. Datorită unui ax special cu lame în formă de helix, puteți obține un gazon englezesc de înaltă calitate prin tundere regulată. Mașinile de tuns iarba nu taie de fapt iarba, ci taie între lama lamei fixe și lama axului în mod similar.
Prin urmare, un gazon tuns cu o mașină de tuns cu ax nu are capete uzate. Prin urmare, nu suferă un astfel de șoc, nu se usucă, datorită căruia puteți obține un gazon gros reprezentativ și sănătos. Datorită absenței unui motor, mașinile de tuns iarba sunt fără emisii și practic fără zgomot.

Active filters

Masina manuala de tuns iarba Hecht 5030

Price 2.150,00 MDL

Hecht 5030 Masina manuala de tuns iarba este un produs usor de folosit si manevrat datorita greutatii de 7.8 kg. Asigura o tundere uniforma a gazonului datorita celor 6 cutite metalice cu care este dotata, este proiectata pentru suprafete de 2 mp cu o inaltime reglabila intre 1-36 mm si o latime de lucru de 3 cm. Hecht 5030 este dotata cu sac de colectare de 15L si sasiu de calitate superioara. Pentru o depozitare mai usoara este echiapata cu maner detasabil