Descrierea

HECHT 8574 este un aspirator profesional de frunze combinat cu un tocator de ramuri. Aspiratorul este echipat cu propulsie proprie, se pot selecta două viteze înainte și două viteze înapoi, viteza este de aproximativ 2 - 5 km/h. Pentru lucrul normal, utilizați duza principală de aspirație cu o lățime de 60 cm. Lucrările se desfășoară așadar rapid chiar și pe terenuri mai mari. În același timp, aspiratorul este echipat cu o duză auxiliară cu mâner pentru un furtun lung de 3 m, pe care îl puteți aspira în mod convenabil frunzele chiar și din locuri greu accesibile, de exemplu în colțurile parcelelor, sub tufișuri. , etc. Deșeurile ajung într-un sac de 130 l din material rezistent, din care apoi pot fi aruncate cu ușurință orificiu echipat cu fermoar rezistent.

Dop de concasor montat pe capacul turbinei

Aspiratorul include și un tocator de ramuri cu un cap de cuțit, care este capabil să taie ramuri de până la 5 cm în diametru. Tocătorul de ramuri face posibilă eliminarea eficientă a deșeurilor create la tăierea copacilor și tăierea gardurilor vii. Pe spatele turbinei aspiratorului se află un cuțit de oțel, care taie ramurile, iar materialul rezultat poate fi folosit, de exemplu, ca mulci, sau poate fi și compostat relativ bine. Marele avantaj al unei astfel de soluții este, mai presus de toate, faptul că poți merge practic oriunde cu aspiratorul și poți elimina imediat toate deșeurile din copaci și tufișuri, inclusiv ramuri până la un diametru de 5 cm.

Cu toate acestea, magazia robustă a concasorului poate fi o pacoste în unele cazuri, astfel încât un semifabricat de oțel este furnizat împreună cu concasorul . După deșurubarea celor patru șuruburi, este astfel posibil să scoateți ușor și rapid rezervorul și să închideți orificiul din capacul turbinei în siguranță cu acest dop.

Ori de câte ori tocatorul trebuie utilizat din nou, este posibil să înșurubați recipientul înapoi într-un timp scurt și să utilizați pe deplin toate funcțiile aspiratorului.

Aspiratorul HECHT 8574 este astfel un ajutor versatil în întreținerea terenurilor mai mari, grădinilor sau parcurilor.

HECHT 8574 PROFI

16 other products in the same category: