Descrierea obiectului

HECHT 690 este o mașină de tuns gard viu electric multifuncțional 3 în 1 / ferăstrău de tăiat / mașină de tuns. Alimentarea este din rețeaua standard de 230V / 50 Hz, consumul de energie este de 900 W. Schimbarea sculei de lucru este foarte ușoară, fiecare unealtă este montată pe un arbore care poate fi pur și simplu pus și asigurat în cuplajul de sub mânerul inferior. pe unitatea de antrenare. Datorită acestui lucru, mașina poate fi folosită ca mașină de tuns șir cu o margine de tăiere de 36 cm, un ferăstrău de tăiere cu o lungime a lamei de 23 cm sau un mașină de tuns gard viu cu o lungime a lamei de 41 cm. Un ax de extensie de 50 cm lungime este, de asemenea, inclus în livrare.

Greutatea unității de antrenare fără unealtă este de 2,5 kg, rotațiile fără sarcină ajung la 6900/min.

Trimmerul are o rază de acțiune de 360 ​​mm, greutatea sa este de 1,3 kg. Viteza maximă a capului de sfoară ajunge la 7200/min. Capul de corzi este conceput pentru corzi cu diametrul de 1,6 mm.

Mașina de tuns gard viu cântărește 2,2 kg și fără sarcină atinge 1000 de oscilații pe minut. Lungimea de lucru a barei este de 410 mm, diametrul maxim al ramurilor tăiate este de 20 mm. Lungimea axului sculei de la capăt la articulația de înclinare a sculei este de 40 cm. Întinderea de la articulație, adică angrenajul cu bara, măsoară 70 cm.

Instrumentul de ferăstrău de ramificare are o greutate de 1,9 kg. Este echipat cu bara cu lungimea de 3230 mm, viteza lantului la putere maxima este de 13 m/s. Pasul lanțului este de 3/8", numărul de zale este de 36. Lățimea canelurii lanțului este de 1,3 mm. Ferăstrăul este echipat cu un rezervor de ulei și echipat cu o funcție de lubrifiere automată a lanțului. Lungimea axului de la capăt la articulația de înclinare a sculei este de 70 cm, întreaga unealtă de la articulația de înclinare măsoară 35 cm.

Unitatea de antrenare este echipată cu un arbore de 50 cm, care poate fi extins până la 1 m cu arborele de prelungire furnizat.

Deci, dacă instalați o mașină de tuns gard viu cu un arbore extins, de exemplu, lungimea totală a arborelui este de 140 cm. Prin urmare, un operator de înălțime normală poate tăia confortabil gardurile de aproximativ 250 cm înălțime.

Cu fierăstrăul de desramificare, ramurile de până la o înălțime de aproximativ 3 m pot fi tăiate în siguranță de la sol.

Desigur, există caracteristici de siguranță, cum ar fi un întrerupător de siguranță sau un dispozitiv de descărcare a tensiunii pentru cablul de alimentare.

Un ferăstrău cu lanț este un instrument periculos, de aceea este necesar să folosiți echipament de protecție de lucru atunci când lucrați, care include protecție pentru ochi și auz, o cască de lucru, pantofi întăriți, pantaloni netăiați, mănuși de lucru etc.

HECHT 690 3 in 1

16 other products in the same category: