Descrierea obiectului

Concasorul pe benzină HECHT 6421 va satisface chiar și utilizatorii pretențioși cu performanța sa. Pentru acționare este utilizat un motor HECHT OHV cu un volum de 389 cm 3 și o putere de 9,8 kW / 13 CP. Există 16 cuțite oscilante ascunse sub duza principală de umplere , dintre care 8 cuțite sunt echipate cu lame zimțate (4 cuțite pe fiecare ax - 2 seturi cu lame zimtate și 2 seturi cu lame drepte), care pot sfărâma în mod fiabil deșeurile și ramurile biologice mici. până la un diametru de 10 mm. Pentru zdrobirea ramurilor groase, există un al doilea gât pe lateral, sub care se rotesc două cuțite de rindeluit pe o placă, care poate manipula ramuri de până la 89 mm în diametru. Datorită motorului puternic cu ardere internă, tocatorul poate fi folosit chiar și în locuri în care electricitatea nu este disponibilă.

Pentru manevrare, este echipat cu o pereche de roți de înaltă calitate și mânere robuste și o bară de remorcare detașabilă de transport pentru cuplarea la un tractor de grădină sau alte mijloace adecvate (numai pentru circulația în afara drumurilor publice).

Pentru mulți grădinari și cultivatori, eliminarea deșeurilor de la tăierea și tăierea plantelor lemnoase este o problemă care se rezolvă adesea prin ardere sau ducându-le la o groapă de gunoi. Acest lucru îi privează de material biologic de înaltă calitate care poate fi procesat într-un tocător pentru mulcire sau compostare. Materialul zdrobit nu numai că arată frumos sub copaci și tufișuri, dar și protejează solul de uscare, previne creșterea buruienilor și îmbunătățește calitatea solului. Prin compostare, obțineți îngrășământ biologic de înaltă calitate, fără utilizarea de substanțe chimice și puteți returna substanțe nutritive valoroase în solul patului.

 

Premiul Heimwerker Praxis

Predecesorul acestei mașini, HECHT 6420, a primit nota 1,4 la evaluarea independentă a prestigioasei reviste germane Heimwerker Praxis 06/2015.

 

Premiul Kozlík Šikula

 

HECHT 6420 a câștigat premiul Kozlík Šikula în 2013 datorită raportului preț/performanță și motorului puternic în combinație cu un dispozitiv eficient de zdrobire.

 

(Datele privind performanța motorului sunt măsurate la 3600 rpm -1 . Mașina nu va atinge această performanță în condiții normale de utilizare. Pentru o comparație precisă a performanței motorului, utilizați informațiile despre conținutul și tipul motorului.)
Texte date ca descrieri ale produsului funcțiile nu servesc în niciun fel drept instrucțiuni de utilizare. Când utilizați, vă rugăm să continuați în conformitate cu manualul de utilizare care face parte din livrarea produsului.

HECHT 6421

16 other products in the same category: