Descrierea obiectului

Avantaje:

  • patru mașini într-una
  • accesorii incluse
  • motor puternic de 1,2 CP

HECHT 1331 este o mașină multifuncțională 4 în 1 la prețul unei mașini. Va servi bine ca tăietor de perii, mașină de tuns, mașină de tuns gard viu și ferăstrău de tăiat. Ferăstrăul, mașina de tuns gard viu, cuțitul și capul de sfoară sunt incluse în livrare, prețul include și o tijă de prelungire pentru utilizare cu un ferăstrău de tăiat sau un mașină de tuns gard viu. În acest fel, puteți tăia confortabil gardurile vii de peste 3 m înălțime sau puteți ajunge în vârful copacilor cu ferăstrăul.

Unitate de putere (motor)

Ca unitate de antrenare este utilizat un motor în 2 timpi, răcit cu aer, cu un volum de 32,7 cm 3 și o putere de 0,9 kW (1,2 CP). Viteza de lucru a motorului este de 7000 rpm, greutatea unității de antrenare fără combustibil este de 3,8 kg.

Motocoasa

Motocoasa poate fi echipata cu o lama de otel cu trei dinti sau un cap de sfoara. Capul cuțitului se descurcă cu ușurință cu copacii tineri, atingerea (diametrul) este de 255 mm. Capul de sfoară (trimmer) are o lățime de lucru de 430 mm. Greutatea acestui instrument este de 1,24 kg.

Cutter gard

Mașina de tuns gard viu este echipată cu o bară de tăiere lungă de 400 mm. Acest lucru permite ramuri de până la un diametru de 21 mm. În timpul tăierii, atinge aproximativ 3000 de oscilații pe minut. Greutatea sa este de 2,27 kg.

Fierăstrău de ramificație

Ferăstrăul este echipat cu o bară de 305 mm lungime cu un lanț de 3/8" cu 40 de dinți. Este echipat și cu un rezervor de ulei pentru ungerea automată a lanțului. Greutatea ferăstrăului fără ulei este de 1,12 kg.

Livrarea include și un stâlp de prelungire, o curea dublă de umăr și un set de instrumente de bază pentru întreținere.

HECHT 1331 4 in 1

Download

HECHT 1331

HECHT 1331

Download (1.37MB)

16 other products in the same category: