tags

    No tags have been specified yet.
hecht.md
Fertilizatoare si compostoare

Fertilizatoare si compostoare

Împrăștiatoarele și cărucioarele cu stropire asigură că împrăștierea este ușoară. Fie că este îngrășământ, semințe, sare, nisip sau alte materiale de împrăștiat - toate pot fi distribuite cu ușurință în funcție de densitatea necesară. În lunile de primăvară și vară, cărucioarele de împrăștiat pot fi folosite pentru a împrăștia semințe sau a fertiliza gazonul. În lunile de iarnă, sunt potrivite pentru stropirea cu sare. Aplicarea corectă a împrăștierii semințelor este o bază esențială pentru un gazon dens și de înaltă calitate.

O mare parte a ofertei noastre consta in distribuitoare manuale clasice, sau este posibil sa achizitionati si un distribuitor cu cuplare care poate fi amplasat, de exemplu, in spatele unui tractor. Cărucioarele și distribuitoarele noastre de împrăștiat sunt întotdeauna ușor de manevrat și ușor de utilizat. Reglarea ușoară a reglajului sprinklerului este o chestiune desigur pentru toate produsele oferite.

Active filters

HECHT 212 Dispozitiv de imprastiere manual 12 l

Price 780,00 MDL

Hecht 212 Dispozitiv de imprastiere manual este potrivit pentru aplicarea de seminte, ingrasaminte si sare.

Ofera o aplicare uniforma a semintelor, fiind la fel de bine adaptat si pentru aplicarea ingrasamintelor.

Intensitatea de imprastiere este usor de ajustat in zece niveluri, iar volumul containerului este de 12l, latimea de raspandire de 45 cm.


Specificatii tehnice:

Brand: HECHT

Impins manual

Greutate: 2 kg

Capacitate manuala: 12 l

Latime maxima de raspandire: 45 cm

Reglementarea raspandirii

HECHT 220 Dispozitiv de imprastiere manual 20 l

Price 820,00 MDL

Hecht 220 Dispozitiv de imprastiere manual isi gaseste utilizarea in orice gradina.

Este potrivit in special pentru aplicarea semintelor si a ingrasamintelor, iar in timpul iernii poate fi utilizat si pentru a imprastia sare pe trotuare.

Intensitatea imprastierii este reglabila, latimea este de 48 cm, iar stiva este de 20 L.


Specificatii tehnice:

Brand: HECHT

Impins manual

Greutate: 2.9 kg

Capacitate maxima: 20 l

Latime maxima de raspandire: 48 cm

Reglementarea raspandirii

HECHT 270 Dispozitiv de imprastiere manual 27 l

Price 1.700,00 MDL

Hecht 270 Dispozitiv de imprastiere manual  este folosit pentru imprastierea ingrasamantului fiind util in orice gospodarie.

Greutatea de numai 4.4 kg il face usor de folosit.

Sistemul de actionare se realizeaza prin transfer de role, ceea ce asigura o suprafata relativ uniforma de imprastiere, iar volumul de material este direct proportional cu distanta parcursa.

Dozajul este usor si clar reglabil direct pe maner.Un alt element de control este parghia care activeaza mecanismul de imprastiere.


Specificatii tehnice:

Brand:HECHT

Impins manual

Capacitate maxima: 27 l

Latime maxima de raspandire: 3 m

Greutate: 4.4 kg

HECHT 229 Dispozitiv de imprastiere manual 29 l

Price 3.600,00 MDL

Hecht 229 Dispozitiv de imprastiere manual este potrivit pentru a imprastia seminte, ingrasaminte si sare rutiera iarna.

Cantitatea este usor reglabila- direct pe maner, iar sistemul de actionare se realizeaza prin transfer de role.Acest lucru face ca suprafata imprastiata sa fie relativ uniforma-volumul de material este direct proportional cu distanta parcursa.


Specificatii tehnice:

Brand:HECHT

Impins manual

Capacitate maxima: 29l

Latime maxima de raspandire: 3 m

Reglementarea raspandirii

Greutate:11 kg

HECHT 256 Dispozitiv de imprastiere manual 60 l

Price 6.000,00 MDL

Hecht 256 Dispozitiv de imprastiere manual este potrivit pentru a imprastia seminte, ingrasaminte sau sare.

Cu rotile mari de inalta calitate este foarte usor de utilizat.

Sistemul de antrenare este pus in aplicare prin transfer de metal de calitate de la role.Acest lucru face ca suprafata imprastiata sa fie relativ uniforma-volumul de material este direct proportional cu distanta parcursa.


Specificatii tehnice:

Brand:HECHT

Impins manual

Capacitate maxima: 60 l

Latime maxima de raspandire: 3.5 cm

Reglementarea raspandirii

Greutate: 17.3 kg

HECHT 260 Dispozitiv de imprastiere manual 60 l

Price 6.200,00 MDL

HECHT 260 Dispozitiv de imprastiere manual este potrivit pentru a imprastia îngrășăminte, semințe și sare, este accesoriul perfect pentru tractoare de grădină și va deveni un mare ajutor pentru întreținerea regulată a zonelor mai mari.

Sistemul de acționare se realizează prin transfer de role-acest lucru face ca suprafata imprastiata sa fie relativ uniforma-volumul de material este direct proportional cu distanta parcursa.

Pentru a controla intensitatea împrăștierii este utilizata o pârghie cu un opritor reglabil.

Potrivit pentru tractoare de gazon remorcare-in spate, imprastiere pentru suprafete mari de teren.


Specificatii tehnice:

Brand:HECHT

Impins manual

Capacitate maxima: 60 l

Latime maxima de raspandire: 4 m

Reglementarea raspandirii

Greutate: 12.6 kg

HECHT 3060 Compost

Price 1.250,00 MDL

Descrierea

Composer HECHT 3060, realizat din plastic rezistent. Volumul acestui composter este de 360 ​​de litri, deci este potrivit pentru compostarea materialului din grădini mai mici. O serie de orificii de aerisire asigura buna functionare a descompunerii. O ușă glisantă în partea de jos este folosită pentru îndepărtarea ușoară a compostului. Compostatorul nu are fund, ceea ce asigură accesul liber al microorganismelor și animalelor mici din sol, care sunt importante pentru accelerarea procesului de compostare. Pentru a accelera și mai mult compostarea, este posibil să folosiți un accelerator adecvat în acest composter.

HECHT 6600 Compost

Price 2.200,00 MDL

Descrierea

Composter HECHT 6600, realizat din plastic rezistent. Volumul acestui composter este de 600 de litri, deci este potrivit pentru compostarea materialului din grădinile de dimensiuni medii. O serie de orificii de aerisire asigura buna functionare a descompunerii. O ușă glisantă în partea de jos este folosită pentru îndepărtarea ușoară a compostului. Compostatorul nu are fund, ceea ce asigură accesul liber al microorganismelor și animalelor mici din sol, care sunt importante pentru accelerarea procesului de compostare. Pentru a accelera și mai mult compostarea, este posibil să folosiți un accelerator adecvat în acest composter.

Volumul composterului poate fi mărit cu încă 260 de litri folosind kitul de expansiune HECHT 2600.